Tuesday, March 6, 2012

CoReLLe MaMpu MiLik !!

Assalammualaikum semua..
hari ni saya nak jemput semua kawan-kawan cuci mata seterusnya beli lah apa yang saya jual dalam blog ini buat julung2 kalinya atau yang terakhir kalinya.
dengan kaedah paling mampu untuk kita semua miliki iaitu set pinggan mangkuk dari jenama Corelle ini.
Cuma ada beberapa perkara yang haruslah di beri perhatian untuk memilik set 16pcs ini.

1) Pre order ditutup pada 20/3/2012 supaya barang ini semua akan sempat digunakan menjelang hari raya nanti..ETA early July.
2)Deposit untuk satu set ialah RM100 sahaja
3) Balancenya boleh di bayar secara ansuran selama 4 kali (RM62.50) atau lump sum apabila barang sampai nanti.
Tak payah guna calculator nak kira bagai sebab satu set cuma berharga RM350 sahaja.

Oleh itu....
bila saya dah lantik diri sendiri menjadi mak Corelle..
saya juga nak ajak kawan-kawan yang sudi jadi anak Corelle saya..
lebih discount & yang pasti..saya bagi harga paling murah di alam maya ni I tell you.
So cepat sebelum terlambat!!

Sila email saya atau letak email kawan-kawan kat bahagian comments :

amminafeesa@yahoo.com





Simple Line

Daisy Days




Urban Arc



Kobe


Bumbo Leaf

Hanami Garden

Paper Shadow


Fine Lines

Shadow Dance

Happy Days

2 comments:

Amiizaa2001 said...

ammi, set 350 nie utk 12pcs ke? atau 16pcs?

ammi said...

16 pcs tau....12pcs ada kerrr...??kita pun tak tau..tapi yg pasti yg ini 16 yer.TQ!

Popular Posts