Tuesday, July 19, 2011

KaSuT PiLiHaN HaRi RaYa ....


hahahahahaha...sawan datang lagik...
setelah berpuasa shopping ala-ala poyo setakat ni...
kini tibalah masanya ku nak bersuka-suka membawa duka..
konon-konon nak shopping hari raya la kan...
kali ini...mari mencuci mata dengan kasut pilihan mak setakat ini
(pilihan jer..beli belum tentu)

Pilihan pertama :




Geox Kids Jr Snake Moccasino << mak aiihh nama!
hhhmmmm..memang mengancam habis laaaa....
satu jer yang tak mengancam..kalau brand Geox ni..harganya sangatlah mahal..
seperti yang dia atas...harganya ialah $USD60 kalau kali ngan duit RM=RM186..itu belum campur tax & shipping lagi.
Jawapannya>>> berangan jer lah dulu mak ooii!

Pilihan yang ke-2 :

Timberland Kids Earthkeepers® Leather & Fabric Sport Boat Ox

haaaa..hat yang ni harga morah sikit la dari yang kat atas tu..after less dapat harga $24..dah pernah tanya kat online seller yang boleh belikan..ada yang quote RM172..lagi sorang quote RM158.
Mak pulak quote.....tengoklah dulu...hikhikhik!


And the rest....





kasut2 cam ni pun okey gak....
so far anak mak Umar Zidan memang sakan nak berkasut..la ni kasut dia cuma Crocs army yang harga 40 hengget mak beli tu.bila lah Crocs nak buat warehouse sale lagik?? cam tak lalu nak belikan Umar Zidan selipar cap boya harga mahal2...
setakat design cam ni...cap Asadi pun hado.

Kita berjumpa di segmen baju raya pilihan pulak selepas ini...

1 comment:

Jiejah @ Iza said...

adam langsung x suka pakai kasut ,asyik lenjan selipar ben 10 yg rege 19.90 hahahaa. ada 4-5pasang kasut terperuk lam gobok ,tunggu kot² adik adeel sudi pakai ekekke

Popular Posts