Monday, June 27, 2011

SaLmON 1st BatCh SuDaH HaNtaR !!

Terima kasih kepada semua pembeli yang budiman...
paling tak henngat...
acik punya sendiri pun tak dapat..
maka kena bukak satu batch lagi pre-order nampak gaya ni..
so sesiapa yang nak..cecepat lah order...letak kat box comment yer.Tinggal la no HP ker apa2 maklumat untuk di hubungi.

Gambar takde..tak tertangkap dah..sebabnya nak kena urus cecepat ikan2 tu masa hari Jumaat...umah mak dulu ada 2 peti ais...setakat 25 keping muat kat 2 peti tu..
tapi satu peti dah rosak (kurang sejuk)..makanya malam tu jugak acik terpaksa hantar ikan2 kepada regular customer.Kebetulan depa2 tu duduk dekat jer.

Paling tak hengat...
Si Ana Suzana (tukang promote salmon acik ni)
Fullamak....dia siap pakai baju cantik nak nyambut ikan salmon ni..lagi best siap pakai minyak wongi..bergaya tak hengat ngko yer.
Kakakakakaka...apa2 pun terima kasih yer Ana sebab sudi promote salmon Ammi dalam blog...begitu juga Jiejah, Eynda dan yang lain-lain.

Babai..

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

TQ yer ammi .. saya plak sedang mengedarkan salmon² itu pada kawan² hahha jenuh travel itu salmon .

Ana Suzana said...

wehh.. aku sambut laki aku la.. harus lawa2.. kekeke

Popular Posts