Thursday, June 9, 2011

iKaN BaKaR .......

Halloo hai...
Hari Sabtu yang lepas, lepas kami adik beradik + ayah jenguk mak di hospital..
si Ibet (my Adik) ajak makan ikan bakar.
So ....bincang2 yang paling dekat ialah ke Muara Ikan Bakar, di Port Klang..
waaallaa....sedap la jugak...dan yang penting worth every cents orang kata.
Ni nak habaq mai....
kalau la korang tau satu restoren ikan bakar yang punyalah banyak cawangannya kat Klang Valley now days tu....maleh nak tulis kat sini....
aku dah pegi dah jugak...ada satu cawangannya baru bukak kat Shah Alam...
maka aku ni poyo2 la nak pi try...
sekali ko...........!!
Aku tak suggest la untuk korang pegi..tapi kalau nak try jugak..rasakanlah!!
Dah la mahal...semua jenis ikan hanya untuk masak bakar..100gm=7 hengget ngko!! Sekilo dah nak 70 hengget..
dengan service yang sangat hampeh...order air 30 minit pun tak sampai lagi..sampai kena ambik sendiri kat kaunter air..
aku pun pening..
memang sekali tu jer aku pegi..
order ikan pari sepotong, sotong 2 ekor ngan apa yer satu lagi...aku pun dah lupa.
semua total bill RM79.90...makan untuk 4 orang!
itu pun makan bersukat2 la ngko..sebab nanti serba tak cukup orang lain...adoi laaa!







hahahahaha..gambar menunjuk dari acik Ammi untuk semua dengan pesanan...
berhati2 memilih kedai ikan bakar.
Hahahahahaha lagi!
Sayang HAmzah Qayyum!

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

uiiiii hamzah ,mcm lagi hantap dr adeel ..geget sedap ni hihihi.

mi , ikan bakat kat sek 7 tu kaaa? ingat mau menerai tp bykkkkk sgt komplen kedengaran ..terus terencat ngidam hihi

ammi said...

iye lah mana lagi....tak payah la pegi..nanti menyesal cam Ammi..meratapi duitku yang sia2...
nak geget Hamzah..geget ajer pipi dia.hehehehe

Popular Posts