Tuesday, January 4, 2011

HaPPy BiRtHdaY PaPa!!

Hari Ahad lepas, macam biasa lepas cuti tahun baru tetiap tahun kami mesti celebrate birthday Encik Am.
Kali ini bertambah -tambah simple celebration nya....
tiada kek di malam hari mahupun di siang hari.
Hanya acara makan2 tengah hari bersama sepotong kek pavlova.
Vanue : Serai, Empire Shopping Mall
Menu : Nasi Ambeng, Nasi Serai haperntah ngan Nasik Kerabu
Dessert : Pavlova & Apple crumble with vanilla ice cream (kek birthday la kononnya)






Walla.....terliur-liur pulak bila nampak pavlova ni...
Am cakap sedap...Feesa cakap seeedaaaapppp nak 10 kali!
Kongsi aje lah yer...
2 potong kek mama beli untuk kita makan ajer dah nak 30 hengget!
Kat kedai biasa dapat dah hat 1/2 kilo!!!
Untuk yang tersayang dan hari2 special....semuanya adalah priceless!
poyo tau..hikhikhik!



Mak muka tak mau senyum...sebab kedai tu terlalu pack...
cam haper jer..sedap-sedap makanan kat sini..
itu yang full house jer kedai ni.




Muka birthday boy...terpaksa melayan kerenah hero kenit.Sib baik time ni behave la jugak..cam paham kot ini hari birthday papa, so dia pun makan dengan tenang sehingga habis sessi lunch hari itu.
sesambil membaca buku kaedahnya...paham tak paham belakang kira eekk Umar Zidan..
asal ko senyap sudah!!

Lagi satu..
takde hadiah jugak untuk papa tahun ini..
ntah jaman bila mama nak belikan hadiah tuk papa lagi..
mood kedekut sedang melanda!!

*tak perlu tayep birthday wish di sini..sebab lakiku bukan baca blog ni pun...lagi pun dah wish on the day*

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

fuhhhh 2 ketui 30hengget yer ??
fitammm jap ..ke SR ajek la kita hahahaa

ammi said...

sesekali takpe Jah....
itu sebab baru 2 kali merasa..
hehehehe!

Popular Posts