Tuesday, December 8, 2009

SaLMoN 2nd BaTch OrDer !!

hai... (its a sticky entry until 28th Dicember 2009)
ada sesiapa lagi nak order salmon untuk 2nd batch ini?
Kalau ada, sila tinggalkan comment & no phone or email, nanti saya contact.
Harga adalah RM30/kg sampai hujung tahun ini sahaja..!!
sebab si penjual tu kata next year naik harga, tak tau apa sebabnya, kalau boleh nanti saya mintak dia kurangkan lah sikit harganya tu. Dapat lah kita enjoy makan salmon dengan harga murah!

Ramai yang dah beli....
lepas tu ramai pulak yang meleleh air liur..
next year saya tak berani nak beli kalau harganya dah naik..macam dengar jadik 34 ke 35 se kg.

Saya nak beli dalam 15 atau 20 keping , so far dah ada 5 keping reserved. Tinggal 15 atau 10 keping saja lagi.

sekian, terima kasih!

13 comments:

Nieza Ishak said...

AMMI,

Nieza mauuuuuu ....

nanti roger2 ekkk ...

m@ said...

ma sngt terliur..tp kak jauh lah..
kak sticker cme..?
email ma fatemshafek@yahoo.com

MAKCIK REHAN said...

kalau aku nak, ater ke cemaner haku dari rawang nih nk ngambik ikan2 tu? kena bawak tong ais kah? nantilah tanya pakcik ko, kot2 dia ada bajet lebih.

ammi said...

ok.Nieza
Ma- nanti kak add kat YM

ammi said...

Makcik ooi - kalau hendak berjalan jalan cuci muntah ke poo poo adik ker..kenalah bawak tong ais.Nanti ikan mu layu di tengah otw ke Rawang!

JiEjAh_DeEn said...

minat gakkkk, febret kita neh.
tp awak dimana ehhh?

email me jiejah_7171@yahoo.com

tq

ammi said...

oooo Jiejah..
kita di Shah Alam...
dekat ker jauh dari awak.

Some1...somewhere...somehow... said...

tumpang sampuk...
MR...klau x bwk tong ais pn ok rasanyer...
haari tu aku order 3 pack dr ammi...amik salmon kol 5 lebih...
aku wrap nga sotkabar..pastu masuk pelestik...
sampai nilai kol 9 lebih...salmon masih beku! just make sure x kena udara la...

aNa SuZaNa said...

kasi royalti sama aku ye..hahaha

Sarah Rahim said...

salam...saya kt ampang ble ke? sarahwani@gmail.com

ammi said...

Hi Sarah,
kalau gitu, saya kena pass pada kawan saya yang kerja di KL.NAnti saya tanya dia dulu yer.

ammi said...

Ana, mu nyanyi dulu baru dapat royalti.hhehehehehe..ku bukan meniaga lah....

Kak Ton @ Kak Lily said...

salam. sy interested. call/sms 0123271935. kt shah alam je, sect 13.

Popular Posts