Tuesday, December 15, 2009

Hari InI ....

giler tak larat nak pegi office, oohhh! Saya pulak demam selepas Umar dah okey pagi ni, dia dah pindahkan virus dia pada mama. So harap Umar sihat sahaja, mama sakit sikit takpe sebab still boleh berblogging kaedahnya.

Tapi ...hhmmm..itu papa bebudak ni pun nak demam jugak..ingatkan boleh ler mama nak demam "lebih2" sikit. Bila papa kamu take turn malam ni..huhuhu siapalah nak jaga 2 beradik tu.???

HUhuhuhuh..nak pegi recover my energy sebelum kena jaga kanak kanak riang berdua tu petang ni.

2 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

get well soon...
klau x sihat x leh hldy...!

Ina said...

Hello..Sorry nak testing ni tuan tanah..Musim demam kan.
Anak dara ku pun dah 2 kali pegi klinik

Popular Posts