Tuesday, February 11, 2014

Kesan Laser - Dulu dan Terkini




 
27/9/2013

2/10/2013
25/10/2013




30/12/2013

Terkini .....11/2/2014 -  selepas 8 bulan


Like seriously aku tak guna any camera application or filter yer, buat apa nak tipu, this is my experienced yang sebenar, mungkin orang lain akan dapat result yang lebih bagus tapi untuk aku result begini adalah tersangat baik untuk aku, what else I want? ooohhhh saya nak lagi satu kali buat Fractional co2, tunggulah bulan 6 nanti ker.
A friend of mine asik cakap, "kulit muka ko glowing la", glowing ker?
Laki me cakap..."kat luar nampak muka mak ko cerah..kat rumah gelap!" Iye lah bang, dah umah kita gelap, tingkap 2 bilah jer haruslah nampak suram  nyampesss!!
Itu sebab semua gambar aku tepek ni aku snap kat office, sebab kat opis aku ni terang bebenor, dengan tingkap takde tinted pasang lampu lagik siang hari..barulah korang leh nampak jeragat & parut jerawat aku tu semua.

Kepada sesiapa nak mencuba silakan, untuk 6 bulan pertama aku hanya buat medlite laser, untuk seratakan warna kulit muka, mematikan sel kulit yang tua, mengaktifkan collagen dll.
Last sekali bulan 12 hari tu aku buat Fractional Co2, dan inilah yang beri hasil yang superb, aku tak pasti kenapa selepas 6 bulan jer baru aku buat Co2, instead of pegi2 terus jer buat kan?
Nanti aku tanya doktor yer.

Untuk makluman, segala proses ini aku lakukan di Radiant Clinique, Bukit Jelutong Shah Alam dengan Dr Linda. Kalau ada sesiapa nak cuba boleh cakap you all baca dan dapat maklumat daripada membaca blog aku >>> mentioned la my name Umi...hehehe!
Contact mereka untuk sebarang pertanyaan, btw mereka memang selalu tau buat offer 1+1 atau apa2 offer, murah dan berbaloi.

03-78439101 - Shima atau Fathiha.

7 comments:

Thilla Kamal said...

Thankz sngt2 umi ats perkongsian :) nk klinik ni doctornya perempuan melayu ye?

ammi said...

Ye, kat klinik ni ada doktor perempuan Melayu namanya Dr Linda.
Sama-sama, perkara baik di kongsi bersama.

rolin elisa said...

salam..umi,leh share tak kos kesemua rawatan laser tu and brape kali ya?clinique tu mmg dr dermatologist ke?atau pakar esthetic?ingat nk buat jugak laah..thanks ya umi!

Miasuraya said...

Thanks for sharing. I always pergi Klinik Menara and baca Radiant Clinique punya brochure tapi teragak-agak nak buat. You just convinced me :)

Unknown said...

Mcm mana dgn kos ? Mahal x ?? 😢

Unknown said...

Mcm mana dgn kos ? Mahal x ?? 😢

ammi said...

Salam all...
lama tak menulis...cost is abaout RM1.5k to 2.8k ++ maybe..ikut package, kadang bila offer its worth it to grab'. just pegi sana atau call them tanya.

Popular Posts