Monday, May 21, 2012

BiLa DaH BeSaR, LaIN StoRyNya ....


 Hello all...
lama dah tak mem blog cerita anak bongsu mak si Hamzah ni
Sejak dah berumur 1 tahun 2 bulan, macam-macam akal baru mak nampak dia dapat!
Lagi pelik dari perangai anak tengah mak...rupanya dia lagi master bab-bab membuli ni..
kalau nak tau, budak 1 tahun 2 bulan sorang ni, dah pandai bergaduh.Expert bab gigit-menggigit ni..hahahahah, mak pun tak mampu nok!
Mangsa = anak tengah mak Umar Zidan..sian si kurus tu..malam tadi perut dia kena gigit ngan dinosor kecik ni sampai bertanda cam darah beku gitu..sian dia melalak-lalak!
Hhhmmmm..nak kata mak mengidam nak makan rusa ker kijang ker takdelah masa ngandungkan kamu dulu..tapi...ini budak ganeh semacam..gigi baru 4 batang..aksi dah ala-ala karnivor gitu! Taring belum muncul lagi...gigit sana, gigit sini semua dah expert..paling kesin si mangsa lah..sebab mangsa ni satu hal baik hati pulak.Bila kena gigit tak pulak di lepik adik dia.Good boy Umar, sabar je lah yer..dulu masa Hamzah baby kamu dok gigit hidung & jari dia..
la ni dia dah pandai gigit..dia pulak take over kerja kamu tu.Wakakaka!



Muka sisi si peng gigit!   
Tgh baik..boleh la peluk2 yer.



2 comments:

makcik rehan KJB said...

wowwww!! rumah u olls ada swimming pool! mak jelesss banget tau

ammi said...

wehhh..bukan rumah I...rumah org lain la..I numpang nengok jer kolam dia tu

Popular Posts