Monday, April 16, 2012

Le Creuset





Hello all...
lama dah tak mengupdate blog...
hari ni hati sikit mendung..tapi takpe la..bukan rezeki nak berhabis duit..wallah!
mari lihat..apa yang akak hajatkan..
set periuk dutch oven ni sangat mengujakan..
rasanya dah lama buat wish list nak beli set ni..
tapi gila babas mahal tau harganya...
kot periuk ajer ngan penutupnya tu maun nak 400 harga kat sini.
itu pasal kita senyap2 jer.................
tapi bagi merawat hari yg rundum..
baiklah ku jalan2 cuci mata dalam tenet ni..
InsyaAllah duit tak habis.

Brand di atas adalah Le Creuset harga lebih kurang $400 USD okeh!!!

1 comment:

youreuropeshopper said...

mari membeli di sini! savings banyak :)


http://youreuropeshopper.wordpress.com/category/le-creuset/

Popular Posts