Wednesday, April 25, 2012

EvErYtHiNg YeLLoW !!

hai..
kadang-kadang my fashion instinct (la sangat) ni cam not bad jugak lah..
walaupun lahiriahnya saya bukanlah seorang pencinta fesyen tapi sebagai wanita saya masih dalam kategori pengikut fesyen.Walaupun sebenarnya banyak yang saya lebih suka tengok dari suka memakainya untuk diri sendiri.... dan lagi satu bad habit..suka beli tapi bukan untuk di pakai, cukup sekadar nakkk jugak!! haiiihhh napsu tu namanya! I kan pemalu orangnya...hakhakhak!

La ni..saya sangat berkenan dengan sesuatu yang kuning...kuning dan kuning jer.Asal kuning jer semua nampak cantik!
 Jom nengok ...kuning-kuning apa yang saya asik nampak cantik ajer tu....


 Dah tentu lah Le Creuset idaman....hhhmmmm bila lah boleh ada sendiri punye yer.Tak salah berangan..sebab tak kena bayar.Tapi kalau nak..kenalah bayar kan?? huhuhuu!



Hhmmmm...kakak-kakak retis omputih pun suka kuning jugak yer??


 Hhhmmm...nak nanges tengok product barangan dapur SMEG..semua cun giler!! Kalau gaji 1 juta boleh la beli perkakasa dapur SMEG ni.
Smeg Retro 50's style fridge






Mana saya kenal brand ni...??? siapa tengok Transformer 3...si Witwicki tu kan guna fridge SMEG ni..dari situ la saya terbekenan...(orang tengok cerita kita tengok lain)
Kat Malaysia ada pengedarnya...
harga fridge di atas ialah...RM13k...maun tak nanges!!


Ini pun dapur dari rangkaian jenama SMEG


Habis dah cerita kuning saya...tadi cerita semua merah...
hhhmmm...pening warna lah lepas ni.!



2 comments:

Nieza Ishak said...

jangan otak kunen sudah weiiiiiiiiii

youreuropeshopper said...

Hi! Blog hopping and terjumpa yours :) If teringin nak beli barang Le Creuset tapi dengan more reasonable price, jom shopping with us. All directly from UK/Europe. Memang jauh lagi murah kat sini.. :)

http://youreuropeshopper.wordpress.com/category/le-creuset/

Popular Posts