Thursday, November 4, 2010

SyoK EeHH TanGKaP GaMbOR SeNSoRaNg DaLaM KeReTa !!


u
Poyo tau akak ni...
ini hari masuk kerja terlebih dari half day..pukul 130 baru sampai opis..
sebab kena ambik Feesa balik sekolah
nenek ada appointment jumpa doktor kat sepital.
Jadinya sementara menunggu Feesa keluar kelas..
akak ni posing sorang2 dlam kereta...
sebab hari ni pakai tudung baru..lalalalalala!
sekali..tak sudah2 snap muka sendiri..ada jer yang tak kena.
Itu yang baru akak tau...syok jugak ehh snap muka sendiri dalam kereta.
Kahkahkahkah! (ayat perasan!!)
Selama ni selalu nampak orang lain buat..tapi tak pernah pun buat walau sekali..
oooiii la!!

5 comments:

makcikrehan said...

hahahahahahaha... ngengada tau!
tudom baru tuhhhh :))

ammi said...

haaaa..tudung baru tu motip nak nunjuk entry ni..makcik mesti expert snap gambau sendiri dalam kereta!

Madam Sooyaree said...

siap tukar gambar fb tu, hihihi

Nieza Ishak said...

oittttttt ... tudung peral haya tue ... kena la tangkap gambor ..huhuhu

ammi said...

Madam - haruslah tukar..setahun sekali jer tukar gambar tau!
Nieza - hahahaha...la ni dah berangan nak beli hak kaler denim tu pulak!

Popular Posts