Friday, February 13, 2009

ShOrT VaCaTiOn !!


hahahahaha...

kenapa terasa sangat nak bersantai santai di tepi pantai & lepak lepak dalam bilik hotel.


Terasa sangat relax sekali....oleh itu saya sedang berusaha booked hotel di PD untuk short vacation pada 7-9 March nanti..itu pun kalau dapat!! Kalau tak..cuti 3 hari tu mesti kena balik kampung Am. Pilihan yang tak berapa nak best sebab nanti hanya akan duduk duduk sampai kebas punggung!! aarrrghhhh!!

Tapi okey jugak sebab last sekali balik kampung Am akhir bulan 12 hari tu....mesti Feesa dah rindu dengan Pak Su nya.


Tunggu !!!

1 comment:

luv_ma said...

bestnyaa..lame dh x p PD.:)ma lak duk berangan nk p genting or berjaya times square..hehe

Popular Posts