Tuesday, February 17, 2009

PaDDle PoP CakE!!

hahahahaha..
petang tadi cakap nak buat marble kek kan...
so balik dari office lepas pegi makan kat restoren nasi kandar...
ku pegi kedai membeli barangan nak buat kek...
so, ini lah hasilnya..walaupun colournya sungguh colurful....ala ala ice cream paddle pop gitu.
Rasanya...ok sangat!! (cheh..puji diri sendiri) tapi rasanya still kena buat 2-3 kali lagi, baru perfect! Tapi rasanya oven mak dah usang...sebab api bawah tak panas. So kena bakar lama sampai yang atas jadi hitam berkerak..tapi still sedap jugak lah!!
Pelik tetapi benar!!

Ini tangan yang dah kena perwarna.

Ini haaa...coraknya



Gini jadinya....dah siap kena ngap separuh.


Ini chef assistant yang banyak "membantu".





2 comments:

IdzaRis79 said...

takpa...
usaha kan tangga kejayaan...

sHa_eiNa said...

emmmm..sedapnyeee....



kak ammi..
ina add blog akak lam blog list ina ye...... :)

Popular Posts