Sunday, December 21, 2008

WhIcH OnE??





hai......

sebenarnya masa kat Gap Store tadi...Feesa nak baju yang atas ni..tapi sebab ini kan collection Holiday season kat US...(sana kan tgh sejuk) maka koleksi begini tak sesuai lah ku rasa nak pakai kat Malaysia raya ni. Tapi anak dara ni melalak lalak & tak mau pakai baju yang dah ku beli (entry before) tu. Yang tu ku beli sebab material dia nipis.

hehehehe..peninglah..so, which one?? Ku janji next week akan belikan yang mana satu dia nak..actually dia tak kisah either one...yang penting ada hoody tu. Poyo yak??

4 comments:

MAMAMENCAH said...

Mak mencah dtg menyibukss. hikss..

go for the 2nd one yg tulis girl ski bla..bla..tu. i ske yg itu.

Some1...somewhere...somehow... said...

2n cantik...
tp 1st tu buat muak budak nmpk ceria lagi..ekeke
hambik jer 2..2 tuh..

ammi said...

uuwwwaaa...harus kopak poket ku...kalau kat sini sejuk suku beku memang ku hambik 2-2 jer...
akekeke...
thank's for sharing..

Feesa memang nak yang no.2 tu, tapi ku macam suka jugak yang no.1 tu..

Some1...somewhere...somehow... said...

Mi...amik yg 2nd je la...

Popular Posts