Monday, December 15, 2008

AmBoi-AmBoi !!

adeh laaa.....
kenapa hari ni baby dalam perut ni asiklah menendang @ bergerak gerak jer kerjanya..
sebab pagi tadi dapat makan roti canai ker???
ntah la..tapi hari ni memang aktif sungguh...ker sebab mama terpakai kain ketat kat perut?? akekekekekeke....
nak tau?? ku still berbaju kurung ke office dengan melabuhkan tudung..so orang lain memang tak perasan sangat, bila last week ku pakai baju fesyen preggy & selimpangkan tudung..baru boss ku perasan! siap tanya awak pregnant ker??
laaaaa...ingatkan tau dah...masuk 6 bulan dah pun...sikit lagi tinggal nak teran jer.
Esok akan update lagi perkembangan baby sebab esok nak pegi check up di klinik.
Harap harap keputusan darah ok & kandungan sihat...ntah ntah esok ada ujian minum air gula tu tak????
eeeiiiii yaaakk!!

2 comments:

luv_ma said...

kak mi..reply kat sni pulok..he awat x jd dtg ke penang?dtg la leh kita dating.:)

ammi said...

huhuhu...mana nak datang, hari tu tempah hotel tak dapat kat Hydro Majestic. Next year lah lepas ada baby!!

Popular Posts