Tuesday, December 16, 2008

24 WeeKs of PreGnAnCy !!

haaaiiii...
hari ni pergi monthly check up
baby ku okey jer..kepala dah pusing ke bawah..uri duduk di atas. Alhamdulillah.
Nampak dalam screen besar jer, harap harap taklah besar sangat dalam perut sebab perut ku ni bukan besar mana, elok lah besar di luar.
Hari ni jugak dapat result blood test, semuanya pun okey, tak de penyakit & jenis darah ku A+.
Tapi tak disangka - sangka pulak kena cucuk 1 dos tetanus, adeh laaa....kebas sekejap lengan kiri ku.

Apa - apa pun, yang penting kami sihat!!

2 comments:

MAMAMENCAH said...

salam mak buyung...makcik batik mai menyendat. dulu dok skodeng, kebizian nk tinggal komen..hehe. ini mlm ada sikit free habis semua blog bebudak cari makcik selongkar. :)

ammi said...

ooohhhh..makcik batik..
silalah, selamat membaca.

Popular Posts