Friday, November 27, 2015

PROMOSI EMAS HABIB!

Salam all,

Lama tak cerita emas..

Habib Jewels tengah rancak promote "HABIB GOLDEN EGG BONANZA", katanya promosi macam ni masuk kali ke-2 sejak yang pertama pada tahun 2001. Wow!

Semalam aku saje-saje jalan tengok kedai emas, ada hajat nak membeli tapi takde mood nak memakai...so tengok-tengok saja la ending nya.
Laki aku dah penat tunggu, last2 kena marah sebab tak jadi beli.Alahai bang....untung ler dapat bini gini, dapat tengok aje dah puas hati...haha!

Jom ler cuci mata..
BTW harga emas hari ni memang sangatlah mahal...RM180/g tapi Habib bagi less RM10/g. Still mahal sebab kat Pilah RM150/g je.





2 comments:

Rizziela said...

Dah lamna x g shopiing barang kemas.. memanjang x cukup budget

Legasi Progresif said...

sikit2 boleh la...kita kalau takde duit tapi nak beli , kita beli dinar je.

Popular Posts