Tuesday, March 10, 2009

CeNdOL LeMaN DaWi !!




On the way nak balik ke Shah Alam, kami lalu jalan Rembau - Seremban, so mak buyung ni terhegeh hegeh nak sangat rasa cendol Leman Dawi yang famous kat Seremban tu...(kan itu hari masuk Majalah 3).

kami sampai pukul 2.30 petang..sekali....cendol dah habis!! uuwwwaaaa!!!


apa yang kami dapat..dapat dengar si Leman Dawi tu berceloteh tanpa henti...

bingit telingaku dengan perut losong tak dapat rasa keenakkan cendol Leman Dawi. kami tapau je air barli yang dia kasi free kat semua orang.


Huhuhuhu!! tak dok rezeki mak buyung kali ni..lain kali lah kot!

4 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

awat x singgah nilai...

sheeda said...

oo.. yg masuk majalah 3 hr tu.. bestnya.. hensem tak orgnya.. he he

ammi said...

orangnya yang gambar 1st tu...asyik berceloteh tak henti henti. Laju dia cakap!!

Prettylady-ATuL said...

aku pun ada tgk kat majalah 3 leman dawi ni... cakapnya berfakta gitu...aku kena cuba gakk ni before beranak... hehehehehe

Popular Posts