Wednesday, June 8, 2016

Diary Ramadhan Umar Zidan

Tahun ni genap umur Umar Zidan 7 tahun..
kejap sangat masa berlalu..anak kesayangan saya dah 7 tahun pun usianya.

Tahun ni mula la dia belajar puasa, walau hari pertama cuma mampu tahan makan..dia dah minum air pukul 3 petang.

Masuk hari ke-2..dia tahan makan macam biasa..tapi dah curi2 minum air pukul 530 petang. Bukan sebab haus..tapi tak tahan godaan,

Hehehe..takpe la..lama-lama mesti okey la tu..sebab hari biasa pun dia jenis tak makan pun.Bila berbuka tu..dia punya makan..MasyaAllah seronok tengok...sementara cuti sekolah ni senang sikit nak train.



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular Posts