Monday, September 27, 2010

JaLaN2 SeMaLaM !!


Hello...semalam kan orang sana sini buat open haouse.Kami pun tak terkecuali menjadi jemputan..bukan buat open house, umah kami ntah ler bila2 yer!



Ini muka 2 beradik sebelum pegi kenduri kawin..oh semalam Opah Peah Umar Zidan tu kawinkan anak bongsunya. Maka tengah hari buta tu kami mengisi tank perut makan nasik minyak!

Selepas kenduri tu..hujan turun lebat...maka bila perut dah kenyang kami semua sambung tidur petang dulu kaedahnya.Dah petang...serbu sebuah rumah lagi..kawan alam maya dan kawan geng shopping ni.
Kita serbu rumah cik ME!


Atas ni gambar tuan umah dan suami beliau...gambar candid tu yang tak nampak muka!
Macam pengantin baru ngko tuan umah ni..khemah makan ngan tuan umah pakai kaler sedondon gitu.Tempah warna khemah dulu ker atau pilih warna baju dulu tak pulak ku bergossipkan!
Kehkehkeh! Jangan marah!

Ohhh..saya bergandingan dengan menantu tawadduk ini..keh keh keh!
Cik Yra ni sampai 10 minit awal dari kami..maka kami bergosippan bersama sambil makan2!



Makcik ni...pukul 6 lebih baru sampai, nanti 3hb serbu umah dia pulak!

*Posing sikit*

Lepas balik dari rumah cik Me...kami pergi umah pakcik pulak kat Setia Alam.Tadi masa kat umah ME...ku kempunan nak makan kambing golek..masa kami sampai kambing tu masih bergolekan..tapi dapatlah jugak rasa yang awal2 punye golekkan.Kikikkkiki....tak puas la weh...kena buat kambing golek jugakkat umah sendiri ni nanti.
sekali tu rupanya....kat umah pakcikku buat kambing golek jugak.Kalau ku tahu..awal2 lagi dah ku serbu...mesti ku makan sampai bergolek terlentang bagai.Huwaaaaaa! Makcik pulak tinggalkan tulang temulang jer buat ku meratah.Hahahahaha! sadis weh!



Selit je lah gambar anak dan bapak ni...Umar Zidan kulu kilir makan satay!

4 comments:

ana said...

sopan santunnya yra...ehe..

mi...cantik baju rege rm400++ tu....

aNa SuZaNa said...

comelnye ana kat sini.. ekekeke

ammi said...

hallooo....baju tu...dah sendat jugak rupanya..selamat sempat tayang.kakakakak!

Ana - puji diri sendiri yer..tapi memang comel pun~!

mamataya said...

wow!!! sempat snap piccc yeaaaa..uit baju tu mmg dah beli sblum raya meeeeehh..baju hb taun lepasss..tetibe tersama ngan khemah lak..eheheee

Popular Posts